Arbete 100%, Återställd 90%

När jag väl började arbeta på 100% så försvann det mesta av orken och fritiden också 🙂 Därav det lite klena uppdaterandet här på denna sida.

Jag valde att ta det ganska försiktigt efter senaste kuren med Pronaxen och det har givit resultat. Efter 1 år kändes axeln närmare 90% återställd. Att lyfta i sidled hela vägen upp fungerar nu helt utan smärta och jag har fått tillbaka styrkan till 100%. De besvär som kvarstår är att jag är lite begränsad på rak arm framåt uppåt och viss smärta i detta läge.

Sammantaget vill jag säga att resultaten har varit fantastiska och att jag nu efter ca 14 månader sällan eller aldrig funderar på axeln. De små begränsningar som finns, är inget jag besväras dagligen av och all nattvärk har försvunnit.

Så till er som funderar på operation kan jag bara säga – det är värt det, alla gånger!!

Vill också berömma operationsteamet och operatören som måtte älska sitt arbete, för de var fantastiska.

Beröm också till min sjukgymnast som givit mig lagom utmaning för att klara detta.

Nu börjar nästa epok – som jag kanske också samlar under denna sida, nämligen att byta knä. Jag ska nämligen få en knäprotes!

Lämna ett svar