Tredje arbetsveckan

Nu har jag arbetat 50% i två hela veckor plus tre dagar från första veckan. Nu känns det som att detta kan gå vägen. Jag blir starkare i höger arm trots att jag nu slarvat med hemmaträningen under arbetsveckorna. Denna vecka har värken gått ned betydligt och är inte besvärande. Dock har jag viss nattvärk och har egentligen haft hela tiden, men det tycks hänga ihop med att jag hamnar sovandes på framåtstupa sidoläge och då med den axeln nedåt. Inte bra.

Jag har fortfarande 6 veckor kvar med halv sjukskrivning, det känns rimligt att jag ska få bra rehabilitering under denna tid. Frågan är dock om jag klarar ett heltidsjobb då? Inte min tidigare rutt, det är helt klart, men en enklare i alla fall. Helt klart är att rehabilitering av en rotatorcuff operation är tidsödande. Att det kan ta ett år eller längre förvånar mig inte längre.

2 Comments:

 1. Tack för intressant läsning! Jag undrar ju hur det går för dig nu?
  Jag opererade min högra axel för en månad sedan och har också sökt efter personer som varit med om liknande. Men det var svårt att hitta. Men du gav mig svar på många av mina frågor 😊.
  Helt enkelt så verkar det som att man måste vara beredd på att det tar lång tid innan man blir helt bra. Man får rikta in sig på delmål. Som att kunna sätta upp håret 😜. Hög igenkänning på det!
  Hoppas att du repar dig och blir helt bra!

  • Va bra att sidorna var till lite nytta 🙂 Jag har precis uppdaterat med de senaste framstegen. Jag ser verkligen fram emot att få skriva ”Jag är helt återställd” en dag 🙂
   Tack, och lycka till med dina framsteg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *