Tredje arbetsveckan

Nu har jag arbetat 50% i två hela veckor plus tre dagar från första veckan. Nu känns det som att detta kan gå vägen. Jag blir starkare i höger arm trots att jag nu slarvat med hemmaträningen under arbetsveckorna. Denna vecka har värken gått ned betydligt och är inte besvärande. Dock har jag viss nattvärk och har egentligen haft hela tiden, men det tycks hänga ihop med att jag hamnar sovandes på framåtstupa sidoläge och då med den axeln nedåt. Inte bra.

Jag har fortfarande 6 veckor kvar med halv sjukskrivning, det känns rimligt att jag ska få bra rehabilitering under denna tid. Frågan är dock om jag klarar ett heltidsjobb då? Inte min tidigare rutt, det är helt klart, men en enklare i alla fall. Helt klart är att rehabilitering av en rotatorcuff operation är tidsödande. Att det kan ta ett år eller längre förvånar mig inte längre.

Lämna ett svar