Sjukgymnast – 3 och 1/2 mån

Besök hos sjukgymnast igen. Han var väl inte helt nöjd med mina framsteg, rörligheten behöver vara bättre och kraften likaså. Det gör rätt ont att nå gränserna fortfarande och sjukgymnasten såg fler gränser än vad jag själv upplevt. Jag undviker nog omedvetet svårare saker och tyngre lyft eftersom jag lärt mig att använda vänster arm till det mesta under rehabiliteringen… Så, det blir att öka på träningen och sen blir det minst EN uppföljning till efter detta.

Annars tycker jag själv att framstegen är riktigt bra, jag kan ju använda armen till det mesta i dagliga livet, men visst – det tar emot rätt ordentligt att lyfta något lite högre upp, hur lätt det än är. Så där handlar det väl om att bygga styrka. En av de nya övningarna tänjer verkligen gränserna för rörlighet, så där finns det att jobba med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *