Äntligen 6 veckor!

Ingen bilkörning före sex veckor var ordern. Nu står min bil ändå i garaget isärplockad för service, så det gör ingen större skillnad. Dottern kommer idag för att göra klar den i helgen, så snart så…

Annars är det inga större förändringar. Axelleden känns lite mindre ”taggig” under träningen och jag har fått aningen större omfång uppåt. Men trots att träningen mest handlar om att få igång rörelserna och inte egentlig muskelbyggnad, så får jag ändå värk efter varje pass. Förutom de två dagar jag tvingades göra uppehåll så har jag lyckats fullfölja träningen ganska prickfritt – även om vissa förskjutningar skett några timmar hit och dit.

Framstegen är följande: Jag kan borsta tänderna ”nästan” utan att stödja med vänster arm 🙂 Jag kan ha armen hängande längre stunder utan att det börjar värka, den kan inte svänga fritt dock… det ger värk. Det går lättare att torka sig efter dusch. Jag vet inte om jag får använda armen bakom ryggen ännu, så den delen är begränsad. Jag känner att det smärtar om jag försöker gå bakom ryggen med den… så det är nog inte tillåtet än 🙂 Det är fortfarande svårt att dra på sig byxor och knäppa knapp….

Vad gäller värk så finns den konstant. Aningen molande, men inte besvärande. Det går lite upp och ned. Troligen beror värken på att jag börjat använda armen mer i dagliga livet, även om det är väldigt lite. Nattetid är det värre mellan varven. Ibland så jag vaknar av värken. Jag rör mig mycket i sömnen och troligen ligger jag mer på axeln än jag är medveten om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *