Segt…. och värk

Jag fick lov att ta nästan två dagars paus från träningarna för att värken skulle släppa, men nu har jag fått upp tempot igen. Resultaten är dock väldigt långsamma. Jag har nog fått lite bättre omfång, även om jag inte får använda armen för att testa dessa omfång utan stöd av den andra handen/armen. Kanske har jag nått 75%. av maximala omfånget åt sida och uppåt.

Tyvärr har jag tilltagande nattlig värk igen, varje natt. Jag gissar att jag sover på axeln och att det är orsaken. Samma typ av värk som innan operationen. Men inga vassa smärtor i alla fall. Får hoppas att det försvinner när muskulaturen blivit bättre. På dagtid har jag lätt molande värk som minskar under dagens lopp.

Numera känner jag mig trygg med att lyfta Temuggen och ta fram en halvfull 1,5L mjölkförpackning från kylen. Jag kan bre smör på en macka, äta med bestick och använda BÅDA händerna 🙂 Jag kan skriva på tangentbordet och förflytta musen på sin vanliga plats till höger om tangentbordet, men det är gränsfall det sistnämnda… Jag kan använda armen när jag klär mig och faktiskt torka mig hjälpligt med en handduk. Ser fram emot dagen jag kan sätta upp håret i svans igen, men det är nog månader dit….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *