Tre veckor

Det har gått tre veckor nu efter operation. Jag fortsätter med rörelseträningen. Jobbigast är att med andra handen lyfta upp högra armen (liggande) till rakt upp och något bakåt. Hela axeln känns taggig och det gör ont i stor del av rörelsen.

Har börjat öka på antalet repetioner igen, är nu uppe på 7 och det går bättre nu. Lite lätt molande värk under dagen. Om jag känner igenom axeln så är den däremot ganska öm och tål inte mycket tryck, så jag antar att mycket läkning kvarstår.

När jag som nu – sitter och skriver på tangentbordet (jag har tangentbordet något sidoställt för att inte behöva flytta höger arm så långt från kroppen) så ömmar/krampar istället bicepsmuskeln. Vad nu detta betyder.

Skickligheten med vänster hand har påtagligt förbättrats på de flesta områden, inklusive att borsta tänderna 🙂 Det är väl det enda positiva med denna skada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *