Fjärde dagen, dusch – Tisdag

Sover oroligt och drömmer mycket. Mindre svettningar denna natt dock.
Lite mer värk idag. Tar två Alvedon och något senare en dubbel Treo. Mår fortfarande illa. Jag äter en ordentlig frukost, men mår fortfarande illa.

Jag loggar in på Mina vårdsidor och kikar i journalen, närmare bestämt operationsberättelsen. Jag konstaterar att de sytt fast Supraspinatus och rensat en del. Orkar inte riktigt surfa på alla facktermer just nu… Av informationen förstår jag att fler senor var i dåligt skick. Inte överraskande med tanke på att jag haft ont i axeln en längre tid före rupturen.

Jag går och städar lite i garaget, eller plockar lite småsaker och förflyttar. Jag orkar 10 min i stöten innan jag är totalt slut och måste vila. Kroppen orkar ingenting och jag svettas ymnigt. Dessutom blir jag lätt illamående. Det var en överraskning. Men värken är okej.

Till kvällen duschar jag för första gången sedan operationsdagen. Även om förbandet är vattentätt så tejpar vi lite plast över.

Under dagen tog jag Alvedon enligt schema och till kvällen tar jag bara Alvedon. Inga depåtabletter alls idag.

Lämna ett svar